מהנדס/ת מזון עם ניסיון בבשר מתורבת
מהנדס/ת מזון
לחברת ביוטק ליד תחנת הרכבת
מהנדס/ת מזון עם ניסיון בבשר מתורבת
מהנדס/ת ביוטכנולוגיה, יתרון לתואר מתקדם, ניסיון בגמלון של תאים בעזרת ביו-ריאקטורים, יתרון לתעשיית foodtech
תואר מתקדם בביולוגיה, ניסיון תעשייתי, בעבודה עם חיידקים, בקטריולוגיה, מיקרוביולוגיה, מיקרוביום, ניסיון בתהליכים ביולוגים במעבדה רטובה, GMP, נסיון באנליזה של תוצאות בשיטות של כרומטוגרפיה, מיקרוסקופיה, ניסיון ב כתיבת מערכי ניסוי, אנגלית מעולה
כל המשרות מיועדות לנשים וגברים כאחד.